• Deutsch
  • English
 <<Se andre restauranter i området

Café Alrø

Vandrerhjemmet har fået  stjerner af Danhostel
Alrøvej 398, 8300 Odder
Tlf.: klik her
Café Alrø
Beskrivelse
Koen på taget byder dig velkommen til Cafe Alrø hvor endnu en fantastisk sæson starter 31. marts klokken 12. Café Alrø åbner i år en 12 hullers krolf bane. Cafe Alrø Krolf er et sjovt spil for hele familen, hvor alle kan være med.

Højbænke og dejlige terasser er det første man møder ved indkørslen til Cafe Alrø, og her kan man nyde vores landskendte Tarteletter.

Vores køkken byder bl.a. på tapas , kaffe og hjemmebagt kage, endvidere kan man få en uforglemmelig oplevelse ved ugens menu, se vores hjemmeside, bordbestilling nødvendigt. Der vil også blive tændt op for den store grill hen over sommeren.
Cafe Alrø har en høj pasion for hjemmelavet mad og friske råvarer, det er en stor del af den uforglemmelige oplevelse. Besøg Cafe Alrø på en dejlig forårsdag / sommerdag og oplev at naturen er nærværende, lærkerne synger om kap med solen, de nysåede marker lyser med smukke grønne farver, ved sommertid bølger kornet i takt med de blide vinde fra syd, vandet og den friske luft byder velkommen til sejlbåde, som glider lystigt forbi alt imens man nyder en dejlig tartelet eller en af de andre lækre retter i gårdspladsen på Cafe Alrø.

Blomster og antikke ting er med til at skabe en stund, hvor tiden for et øjeblik står stille, Cafe Alrø er stedet hvor man føler sig godt tilpas, her er tid til en sludder med Hanne og Lene,som ejere af Cafe Alrø vil vi gøre alt for at skabe en hyggelig atmosfære og en stemning som er uforglemmelig.

Cafe Alrø har investeret i en hjertestarter som hænger i gårdspladsen, vores ønske er at man som gæst på Cafe Alrø kan få hjælp hvis uheldet er ude, det kan nævnes at vi også har førstehjælpskursus.

På Cafe Alrø kan man holde private fester, der vil blive dækket smukt op og Cafe Alrø vil gøre sit til at det bliver en uforglemmelig oplevelse.

Tema fester, mad ud af huset er også en mulighed, ring eller kig ind på vores hjemmeside, det kan anbefales at man bestiller bord i god tid.

Cafe Alrø vil byde på kunst, musik oplevelser. Vi vil samarbejde med flere kunstner i sæsonen, som gæst vil man kunne opleve udendørs kunst, hvor der er arbejdet med glas, sten, keramik, blandet kunst. Billeder indendørs i Cafeen vil også være til salg.

Generel information
Type: Sandwich café, Cafe, Kaffebar
Køkken: Lette anretninger, Dansk, Tapas
Prisniveau: Middel

Faciliteter
Parkeringsplads for busser

 DanskeRestauranter.dk

plus 2000 restauranter og spisesteder i Danmark

plus Se restauranternes egne gode tilbud

plus Bliv inspireret af restauranternes billeder og menuer

plus Se restauranternes beliggenhed på kort

plus Send forespørgsel om bordbestilling