• Deutsch
  • English
 <<Se andre restauranter i området

De Japanske Haver

Vandrerhjemmet har fået  stjerner af Danhostel
Vøjstrupvej 43, 5672 Broby
Tlf.: klik her
De Japanske Haver
Beskrivelse
I caféen kan man smage et udvalg af japansk inspirerede retter såsom sushi eller japanske "frikadeller". Der serveres også dansk mad men fælles er, at alle retter serveres efter japanske traditioner. Der serveres også boller, kager og lagkager.

Butikken er fyldt med eksklusive varer, importeret direkte fra Japan, såsom porcelæn, glas, tekander og ikabane. Her findes gaveartikler i alle prisklasser. Butikken har også et lille eksklusivt plantesalg af bonsai og nogen af havens særlige planter, samt værktøj til havebrug og bonsai.

Nu kan fire forskellige stilarter inden for den japanske havekultur opleves på nært hold på Fyn. De er anlagt efter unikke gamle japanske traditioner. Stilarterne er udsigts-, vandre-, vand- og meditationshaven. Her kan man nyde de formklippede buske og etageklippede træer, udsigter over flere søer, mange åløb. Find roen i meditationshuset.

Haverne er tilsammen 5500 m2 og er anlagt med mere end 3000 planter og ca. 700 tons natursten. De vil med sine gangstier og mange haverum give den besøgende en intim og harmonisk oplevelse.

Kapacitet
Antal personer i restaurant:
25
Generel information
Type: Sushi bar, Cafe, Restaurant
Køkken: Japansk
Prisniveau: Middel

Faciliteter
Parkeringsplads for busser

 DanskeRestauranter.dk

plus 2000 restauranter og spisesteder i Danmark

plus Se restauranternes egne gode tilbud

plus Bliv inspireret af restauranternes billeder og menuer

plus Se restauranternes beliggenhed på kort

plus Send forespørgsel om bordbestilling