• Deutsch
  • English
 <<Se andre restauranter i området

Restaurant Den Røde Plads

Vandrerhjemmet har fået  stjerner af Danhostel
Den Røde Plads 9, 7500 Holstebro
Tlf.: klik her
Restaurant Den Røde Plads, Holstebro
Beskrivelse
Restaurant Den Røde Plads
De skønne, umage møbler, de rå murstensvægge og de ægte lærreds-filmplakater fra 1960erne vil tiltale mange - både unge og ældre. Sammen med træ- og glasfacaden, hvor en stor del kan åbnes på varme dage, giver det et næsten fransk café-look.

Karen Marie er kendt for at bruge danske - og gerne vestjyske råvarer - og at holde af mad, der er lavet fra bunden. Det har hun tænkt sig at blive ved med, og derfor kan man kun glæde sig over, at priserne er så rimelige.

Søndagsbrunch: Er meget omfattende og koster kr. 149. De øvrige dage kan man få enkle morgenmåltider.

Frokost: Dels lune retter, dels rigtigt dansk smørrebrød. Frokostmenuer fåes som takeway. Et stjerneskud til frokost koster kr. 85, tunsalat med brød kr. 65.

Eftermiddag: Kaffe, kage og hjemmelavet is. Man kan også nyde et glas vin, men man læser eller hyggesnakker. Kaffe med dagens kage koster 40 kroner.

Aftensmad: Dels Vestjysk Buffet torsdag-lørdag, dels dansk/fransk/italiensk mad, og dels mormor-mad f.eks. frikadeller med stuvet spidskål og tarteletter med hønsekødfyld. En mormor-ret, f.eks. tarteletter med hønsekødsfyld eller fiskefilet med persillesovs og kartofler, koster 65 kroner og fåes også som takeaway.

Vinkortet er lille, men interessant.

NYHED: Samarbejde med B&B Det Gamle Mejeri i Holstebro:
- Bo på B&B Det Gamle Mejeri inkl. morgenmad, aftensmad serveres i Restaurant Den Røde Plads, pris pr. person/nat i dobb. vær. kr. 395,-. En dejlig spadserertur gennem ådal og Anlægget binder de to steder sammen.


Generel information
Type: Frokostrestaurant, Restaurant
Køkken: Dansk, Europæisk
Prisniveau: Lavt

Faciliteter
Take Away

 DanskeRestauranter.dk

plus 2000 restauranter og spisesteder i Danmark

plus Se restauranternes egne gode tilbud

plus Bliv inspireret af restauranternes billeder og menuer

plus Se restauranternes beliggenhed på kort

plus Send forespørgsel om bordbestilling