• Deutsch
  • English
 <<Se andre restauranter i området

H.C Andersen Huset

Vandrerhjemmet har fået  stjerner af Danhostel
Nyvej 18, 3360 Liseleje
Tlf.: klik her
H C Andersen Huset
Beskrivelse
At i hjertet af Nordsjælland i det gamle Asserbo ligger Restaurant H.C. Andersens Huset.

Det er værd at lægge vejen forbi den gamle Restaurant H.C. Andersens Huset på Nyvej i Asserbo med ægte rødkalket stråtækt bindingsværks idyl. En barnlig forventningens glæde melder sig, når man ser op på skorstenen, her sidder skorstensfejeren og hyrdinden i et kærligt favntag og ved indgangen til restauranten autentisk placeret på en gammel træstub står heksen og soldaten fra eventyret Fyrtøjet. Man skal her ind gennem en af de 2 hyggelige gårdhaver, hvor masser af blomster og levende lys om aftenen skaber en eventyrlig atmosfære.
Indenfor finder man kalkede vægge, små-sprossede vinduer med blondegardiner og synlige hanebjælker hvor H.C. Andersens ordsprog er skrevet med gotisk skrift så som "hvad fatter gør er altid det rigtige " og "man må sno sig" m.fl.
Væggene er nænsomt dekorerede med ting der vedrører den gamle digters værker. Alle bordene er dækket smukt med stofduge og stof mundservietter, levende lys i sølvkandelabere, ordentligt bestik og en god peberkværn er med til at skabe de rigtige rammer, hvad enten det drejer sig om en forretningsmiddag, familiefest, en aften med vennerne eller en romantisk middag for to.

Kapacitet
Antal personer i restaurant:
50
Generel information
Type: Restaurant, Frokostrestaurant, Kro
Køkken: Dansk
Prisniveau: Middel


 DanskeRestauranter.dk

plus 2000 restauranter og spisesteder i Danmark

plus Se restauranternes egne gode tilbud

plus Bliv inspireret af restauranternes billeder og menuer

plus Se restauranternes beliggenhed på kort

plus Send forespørgsel om bordbestilling