• Deutsch
  • English
 <<Se andre restauranter i området

Hos Tetzlaff Løgstør

Vandrerhjemmet har fået  stjerner af Danhostel
Østerbrogade 22 A, 9670 Løgstør
Tlf.: klik her
Hos Tetzlaff Løgstør
Beskrivelse
Café Hos Tetzlaff - Løgstør - Vesthimmerland
Den 25 januar 2007 rykkede et nyskabende supplement på den kreative fødevarefront ind i Løgstørs gamle posthusbygning. Her tog befolkningen fra de første døråbninger egnens nye revolutionerende og innovative udbud af ekstraordinære specialiteter og kulinariske koncepter til sig.

Et par år senere flyttede man til Østerbrogade 22, hvor der er servering både inde og ude.

Faktisk skal man lede mere end almindeligt længe på det nordjyske landkort for at finde en pendant til Hos Tetzlaff, som skiller sig ud fra den generelle mængde på grund af sin fokusering på et bredt, alsidigt og fortsat udviklende udvalg af de kvalitative og originale produkter, som Nordjylland og andre gastronomiske smørhuller kan præstere.

Som et håndgribeligt bevis på, at Hos Tetzlaff har noget unikt på repertoiret, er den løgstørianske specialitetsforretning blevet optaget i guiden
"Det nordjyske spisekort", som lancerer den nordligste landsdels kompetencer under organisationen "Smagen af Nordjylland".

Det gælder blandt andet den klassiske smørrebrødsafdeling suppleret med en omfattende salatbar, special-øl, sydeuropæiske varer samt toppen af de nordjyske fødevareproducenters formåen. Qua beliggenheden ved Limfjorden komplimenteres virksomhedens kunnen selvfølgelig med alt-godt-fra-havet i form af alskens fisk plus muslinger og østers, som præpareres særligt til kunderne.


Generel information
Type: Frokostrestaurant, Cafe, Salatbar
Køkken: Dansk, Smørrebrød, Danske egnsretter, Julefrokost, Lette anretninger, Fisk, Det store kolde bord
Prisniveau: Middel


 DanskeRestauranter.dk

plus 2000 restauranter og spisesteder i Danmark

plus Se restauranternes egne gode tilbud

plus Bliv inspireret af restauranternes billeder og menuer

plus Se restauranternes beliggenhed på kort

plus Send forespørgsel om bordbestilling