• Deutsch
  • English
 <<Se andre restauranter i området

Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen

Vandrerhjemmet har fået  stjerner af Danhostel
Center Boulevard 5, 2300 København
Tlf.: klik her
Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen har ikke mulighed for online forespørgsel. Kontakt i stedet Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen per telefon for at bestille bord.
Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen
Beskrivelse
I Bella Sky Comwell's restauranter og barer er hver enkelt gæst i centrum. Her kan du fra tidlig morgen til sen aften slappe af og nyde de gode smagsoplevelser i vores helt unikke omgivelser. Alt hvad vi serverer, er tilberedt med råvarer af højeste kvalitet, som stimulerer alle sanser. Kort sagt byder vi på kulinariske oplevelser for både ganen og øjet.

Besøg en af vores 3 restauranter på mezzanin, stueetagen eller 1. sal. Du kan også nyde en drink i enten Lobby Bar eller i den højtliggende Skybar, på 23. etage. The Balcony præsenterer et internationalt køkken med nordisk inspiration og masser af gode lokale og økologiske råvarer. Gastronomien er i top og akkompagneret af et bredt vinkort med skønne vine fra hele verden.

Udover det traditionelle menukort byder The Balcony også på en Chef's Table menu, bestående af minimum 7 retter, en Tasting menu, hvor du selv kan komponere en menu fra 5 retter til 7 retter, samt to signatur retter. I The Balcony er kokke og køkken en del af oplevelsen. Du har som gæst mulighed for at sidde og se på kokkene, mens de tilbeder menuerne til Chef's Table på køkkenets "Molteni" komfur, kendt som komfurernes Rolls Roys. Sky Bar byder på eksklusive oplevelser lige fra morgenstunden, hvor morgenmaden serveres for vores gæster på de fem øverste etager. Menukortet er traditionelt og med mange skønne hjemmelavede produkter. Til frokost og aftensmad er Sky Bar åben for alle, og her er menukortet prydet med lækre skaldyrsanretninger. Retterne er kolde men delikate og indeholder alt lige fra østers og kaviar til hummer og laks.

I de senere aftentimer serverer Sky Bar spændende cocktails og boblende champagne, som kan nydes med den skønneste udsigt som baggrund. Derudover kan du bestille vin, øl, spiritus, bitter, vand, kaffe og te fra vores traditionelle drikkekort. Restauranter og barer er åbne for alle.

Kapacitet
Antal selskabslokaler:
2
Antal personer i største selskabslokale:
176
Antal personer i restaurant:
216
Generel information
Type: Restaurant, Frokostrestaurant, Cafe, Brasserie, Bistro, Bar
Køkken: Internationalt, Fisk, Lette anretninger, Skandinavisk
Prisniveau: Middel

Faciliteter
Parkeringsplads for busser

Kvalitetsmærkning
Miljøcertificeret:
Green Key
Den Grønne Nøgle er et miljømærke restauranter, hoteller, kroer, ferie- og kursuscentre og vandrerhjem kan opnå, hvis de opfylder en lang række miljøkrav. Af krav kan bl.a. nævnes:
  • Begrænsning af vand- og energiforbrug
  • Brug af miljøvenlige rengørings- og vaskemidler
  • Kildesortering af affald
  • Ingen brug af engangskrus på værelserne
  • Økologiske produkter til morgenmaden
  • Røgfrie værelser og røgfrit område i restauranten
 DanskeRestauranter.dk

plus 2000 restauranter og spisesteder i Danmark

plus Se restauranternes egne gode tilbud

plus Bliv inspireret af restauranternes billeder og menuer

plus Se restauranternes beliggenhed på kort

plus Send forespørgsel om bordbestilling