• Deutsch
  • English
 <<Se andre restauranter i området

Dragsholm Slot

Vandrerhjemmet har fået  stjerner af Danhostel
Dragsholm Allé 1, 4534 Hørve
Tlf.: klik her
Dragsholm Slot
Beskrivelse
På Dragsholm Slot mødes fortid, nutid og fremtid, og vi tilbyder oplevelser, hvor naturen, gastronomien - og ikke mindst historien - harmonerer. Slottet er et af Danmarks ældste og ligger i det smukke Odsherred ved Sejerøbugten.

Dragsholm Slot rummer hotel og 2 restauranter. Det nyskabende gourmetkøkken, Slotskøkkenet og det enkle og uformelle Lammefjordens Spisehus, der også fungerer som café, bar og gårdbutik

Slotskøkkenet er et nyskabende gourmetkøkken, hvor der tages udgangspunkt i slottets historie og årstidernes råvarer fra Lammefjorden og det øvrige Odsherred og har stærke rødder i det danske og nordiske køkken.
I Slottets anden restaurant, Lammefjordens Spisehus er køkkenstilen enkel og uformel. Her bekræftes gæster i, at "gammel kærlighed ikke ruster" og fra det åbne køkken serveres enkle retter med brug af Lammefjordens og urtehavens friske råvarer. Når vejret er godt, "flytter" spisehuset ud på Bastionen, hvor fra der er udsigt over den store urtehave og marken Blege Dam. I spisehuset finder man også slottets gårdbutik, café og bar.

Dragsholm Slot fungerer også som hotel, faciliterer konferencer og lægger rammer om mange selskaber. Slottet er ligeledes åbent for rundvisninger. Se mere på slottets hjemmeside.

Kapacitet
Antal personer i største selskabslokale:
90
Antal personer i restaurant:
75
Antal selskabslokaler:
10
Generel information
Type: Slots-herregårdsrestaurant, Restaurant, Cafe
Køkken: Internationalt, Dansk
Prisniveau: Højt

Faciliteter
Parkeringsplads for busser

 DanskeRestauranter.dk

plus 2000 restauranter og spisesteder i Danmark

plus Se restauranternes egne gode tilbud

plus Bliv inspireret af restauranternes billeder og menuer

plus Se restauranternes beliggenhed på kort

plus Send forespørgsel om bordbestilling