<<Se andre restauranter i området

Republikken

Vandrerhjemmet har fået  stjerner af Danhostel
Munkegade 9, 6000 Kolding
Tlf.: klik her
Republikken
Beskrivelse
En atmosfærefyldt café og ølsted med plads til alle¿.høj som lav, 20-60 år. Stedet er holdt i rustik retrostil med plads til i alt 75 spisende gæster fordelt på ca. 30 personer i caféen samt op til 45 personer på 1. sal. Desuden med hyggelig lille gårdhave.
På Republikken sidder alle ung som gammel. Designer eleven og den universitetsstuderende side om side med direktøren og journalisten.
Vi sætter en stor ære i afslappet stil, hyggelig stemning, nærhed og et højt serviceniveau.
Vi tilbyder ca. 100 forskellige øl, serveret i rette glas og gerne med en god historie eller en smagsprøve på andet øl. Fra seks af verdens Trappist-bryggerier præsenteres forskellige varianter og vi er stolte af vores udvalg og viden om øl. Ølsmagning tilbyder vi for grupper af gæster, og 1. sal kan desuden bruges til fødselsdage, selskaber og lignende.

På Republikken oplever du- levende musik, (husband The Boss og Back to Blue) samt spændende upcoming bands- forskellige former for kultur- film som i gamle dage vist på storskærmen- teater stykker- quizaftener- speakers corner- specielle sportsevents på storskærm.

Maden er i særklasse og nærmest "danmarksberømt" for mængden og prisen. Specielt vores Chili con Carne og Farmer Burger er nærmest en nødvendighed at prøve!

Vi har naturligvis rygerum med udsugning for de trængende.

Stedet åbner når køkkenet åbner, men lukketiderne er ikke faste.
Generel information
Type: Restaurant, Kaffebar, Bar, Cafe
Køkken: Internationalt
Prisniveau: Middel

Faciliteter
Rygerum

 DanskeRestauranter.dk

plus 2000 restauranter og spisesteder i Danmark

plus Se restauranternes egne gode tilbud

plus Bliv inspireret af restauranternes billeder og menuer

plus Se restauranternes beliggenhed på kort

plus Send forespørgsel om bordbestilling