• Deutsch
  • English
 <<Se andre restauranter i området

Restaurant Peperoncino Siciliano - Det Røde Pakhus

Vandrerhjemmet har fået  stjerner af Danhostel
Riddergade 1 A, 4700 Næstved
Tlf.: klik her
Restaurant Peperoncino Siciliano
Beskrivelse
Den italienske restaurant Peperoncino Siciliano "Det Røde Pakhus", ligger i Riddergade i Næstved og drives af Peppe, som har en lang erfaring i branchen. Restauranten åbnede i maj 2007.

Peppe bruger kun friske råvarer til samtlige af sine retter - det betyder også, at når du bestiller sauce til maden, ja, så er det en frisk sauce du får serveret, lavet helt fra bunden af, altså ingen opvarmede færdigretter.

Der bydes på udsøgte retter, specielt udvalgt til at gøre spiseoplevelsen fuldendt, idet maden er omhyggeligt tilberedt af erfarne italienske kokke. Vi tilbyder også de populære italienske vine, sammen med de lidt mere eksklusive. Og man kan vælge blandt italienske og danske øl & vand og andre drikke.

I de hyggelige lokaler med fritlagte bjælker, kan man spise italienske retter fra det store a la carte kort, der både har antipasti, pasta, risotto, kød, fisk og pizza. Som et særligt godt køb findes dagens menu, der sammensættes dagligt ud fra hvilke råvarer, der ser gode ud den dag.

Stemningen er hyggelig og afslappet, og Peppe arrangerer jævnligt specialarrangementer som vinsmagning, live musik og candlelight dinner, hvor hele restauranten kun oplyses af stearinlys.

På Peperoncino Siciliano er der også selskabslokaler, som kan rumme fra 50-110 personer. Lokalerne bruges også til konferencer.

Restauranten laver take away og catering og desuden pakkeløsninger til fester og receptioner.

Kapacitet
Antal personer i største selskabslokale:
110
Generel information
Type: Restaurant
Køkken: Italiensk
Prisniveau: Middel

Faciliteter
Take Away
Børnemenu

 DanskeRestauranter.dk

plus 2000 restauranter og spisesteder i Danmark

plus Se restauranternes egne gode tilbud

plus Bliv inspireret af restauranternes billeder og menuer

plus Se restauranternes beliggenhed på kort

plus Send forespørgsel om bordbestilling