<<Se andre restauranter i området

First Hotel Twentyseven

Vandrerhjemmet har fået  stjerner af Danhostel
Løngangstræde 27, 1468 København K
Tlf.: klik her
Clarion Collection Hotel Twentyseven
Beskrivelse
Hotel Twentyseven - det hotte og personlige lifestyle hotel i hjertet af København ligger ved Rådhuspladsen, Tivoli og Strøget med eksklusive shopping muligheder og aktiviteter bogstaveligt talt lige uden for døren.

Dette moderne og personlige livsstilshotel, som huser Icebar Copenhagen, er beliggende i hjertet af af København, blot få meter fra Tivoli, Strøget og Rådhuspladsen.

Med eksklusive butikker og en verden af muligheder lige uden for døren, kunne du ikke forestille dig et bedre sted at være, hvis du ønsker at tage del i det vibrerende byliv. Lige meget hvordan du ønsker at leve livet, har vi et værelse der passer til dine behov.

Alle vores 200 værelser er indrettede i den kendte skandinaviske designtradition, af førende danske designere og arkitekter. Værelserne er indrettede med skandinaviske designmøbler, de mest komfortable senge, dejlige bløde dyner, fladskærms-tv, samt udsøgte badeværelser udført i sort skifer.

Vi tilbyder gratis kaffe, te og frisk frugt døgnet rundt. Ydermere er der gratis trådløs internetforbindelse, og i hotellets businesscenter står en computer til rådighed for vores gæster.

Kom og udforsk den særlige atmosfære som er skabt af unikke oplevelser, moderne design, forførende komfort, gæstfrihed, og en ukompliceret tilværelse. Vi byder dig af hjertet velkommen til at nyde livet på Hotel Twentyseven.

Kapacitet
Antal personer i restaurant:
60
Generel information
Type: Restaurant
Prisniveau: Lavt


 DanskeRestauranter.dk

plus 2000 restauranter og spisesteder i Danmark

plus Se restauranternes egne gode tilbud

plus Bliv inspireret af restauranternes billeder og menuer

plus Se restauranternes beliggenhed på kort

plus Send forespørgsel om bordbestilling