• Deutsch
  • English
 <<Se andre restauranter i området

Ristorante il Bambino

Vandrerhjemmet har fået  stjerner af Danhostel
Ellehammers Allé 3, 7190 Billund
Tlf.: klik her
Ristorante il Bambino, Billund
Beskrivelse
Perfekt for børnefamilier Ristorante il Bambino er en børnevenlig buffetrestaurant med et skønt åbent torvekøkken med fokus på den ultimative familieoplevelse. Vores kokke står klar i torvekøkkenet og tilbereder alle retter, efterhånden som gæsterne afhenter dem, og børnene kan selv sammensætte, præcis den menu de ønsker.

Ristorante il Bambino er indrettet med flotte farver og billeder og for børnene er der direkte adgang ned til Monky Tonky Land, så de voksne kan spise færdig i ro og mag.
Placeringen er på første sal og gæster kan spise både inde i restauranten eller udenfor på den tilhørende balkon. Fra balkonen er der meget fin udsigt udover atriummet og scenen, hvor der er masser af liv og underholdning at kigge på.

Der foretages ikke bordreservation for grupper under 12 personer, da restauranten er bygget op omkring et italiensk torvekøkken koncept, hvor vores gæster kan komme og gå, som det passer dem.
Der kan derfor forekomme en mindre ventetid på anvisningen til et bord.Det er dog muligt at benytte en eventuel ventetid til at nyde en forfriskning i baren.

Åbningstiderne variere alt efter sæsonen.

Kapacitet
Antal personer i restaurant:
320
Generel information
Type: Brasserie, Restaurant
Køkken: Europæisk
Prisniveau: Middel

Faciliteter
Parkeringsplads for busser

 DanskeRestauranter.dk

plus 2000 restauranter og spisesteder i Danmark

plus Se restauranternes egne gode tilbud

plus Bliv inspireret af restauranternes billeder og menuer

plus Se restauranternes beliggenhed på kort

plus Send forespørgsel om bordbestilling