• Deutsch
  • English
 <<Se andre restauranter i området

Restaurant la Pyramide

Vandrerhjemmet har fået  stjerner af Danhostel
Margrethepladsen 1, 8000 Århus C
Tlf.: klik her
Restaurant la Pyramide
Beskrivelse
La Pyramide er en restaurant og bar i den gode ende, for det voksne publikum,som drives under stærk hensyntagen til danske råvarers sæson, tjeneres og kokkes faglige niveau og med inspiration fra middelhavskøkkenet!

I restaurant La Pyramide er madstilen en fusion mellem det tradionelle franske, det frække italienske og det klassiske danske køkken. Det tilstræbes at anvende de gode danske råvarer, som bliver valgt ud fra bedste kvalitet, smag og sæson. Leverandørerne er håndplukket og valgt med stor omhu, dels for at en sikre en god gastronomisk oplevelse men også for at sikre en sund og kontrolleret produktion. For konstant at være på forkant med forbrugernes stadig større krav og forventninger, søges hele tiden nye alternativer og muligheder.

Så vidt det er muligt at skaffe råvarer og ingredienser til et stadig mere globalt krævende marked bliver varerne købt ved lokale danske leverandører, dette er med til at sikre en ensartet kvalitet da leverandøren kender vores krav til kvalitet, forarbejdning og opbevaring. Ved at handle hos lokale leverandører giver det også en kortere transportvej, som der med er med til at værne om vores sårbare miljø. Derudover sikres også at fastholde faglighed og arbejds opgaver i nærområdet som giver grobund for nye produkter og en kontuinuitet i produktionen så vores efterfølgere også vil have muligheden for at handle lokale specialiteter.

Køkkenet har åbent kl. 11-23.

Kapacitet
Antal personer i største selskabslokale:
1900
Antal personer i restaurant:
100
Antal selskabslokaler:
10
Generel information
Medlem af Horesta: Ja
Type: Restaurant, Cafe, Bar
Køkken: Internationalt
Prisniveau: Middel

Faciliteter
Parkeringsplads for busser

 DanskeRestauranter.dk

plus 2000 restauranter og spisesteder i Danmark

plus Se restauranternes egne gode tilbud

plus Bliv inspireret af restauranternes billeder og menuer

plus Se restauranternes beliggenhed på kort

plus Send forespørgsel om bordbestilling