• Deutsch
  • English
 <<Se andre restauranter i området

Skagen Strand

Vandrerhjemmet har fået  stjerner af Danhostel
Tranevej 8, 9990 Skagen
Tlf.: klik her
Skagen Strand
Beskrivelse
Badet i Skagens helt særlige lys og med storslået natur til alle sider - finder I feriecenter Skagen Strand. Få steder i Danmark, om nogen, er der en stemning magen til. Omgivelserne kan være barske eller blide, men er altid fantastiske og imponerende og det gælder hele året.

Her er højt til himlen, masser af lys, vand og frisk luft - plads til leg og tanker. Alt sammen noget som giver fornyet energi og velvære.

Men vi har ikke kun natur - vi har også stort subtropisk badeland med 48 meter vandrutsjebane, dampbad, vandkanoner, grotte og sauna. Der er masser af muligheder for den aktive sportslige ferie såsom en idrætshal til eksempelvis fodbold, badminton, bordtennis og håndbold. Her kan du også benytte vores motionsrum, måske med en tur i sauna bagefter.

Udendørs tennis, bordtennis, minigolf, petanque, basketball og beachvolley. For børnene er der legehus, legepladser, hoppepude, junglesti og mooncars. Et sti-system fører dig ned til en af Danmarks bedste og meget familievenlige strande.

Vores restaurant er forpagtet til Dorthe og Peter som også har Bodilles Kro i Skagen. Vi tilbyder et moderne, dansk køkken med international inspiration. Kvalitet til både voksne og børn ved brugen af gode, gedigne, lokale råvarer. I pejsestuen og i bibliotekshjørnet er der samlings- og mødested til glæde for alle gæster. Om sommeren underholdning, musik og grill, hvis vejret er til det.

Kapacitet
Antal personer i største selskabslokale:
140
Antal personer i restaurant:
180
Antal selskabslokaler:
2
Generel information
Medlem af Horesta: Ja
Type: Restaurant
Køkken: Internationalt, Dansk
Prisniveau: Middel

Faciliteter
Parkeringsplads for busser

 DanskeRestauranter.dk

plus 2000 restauranter og spisesteder i Danmark

plus Se restauranternes egne gode tilbud

plus Bliv inspireret af restauranternes billeder og menuer

plus Se restauranternes beliggenhed på kort

plus Send forespørgsel om bordbestilling